resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 587
    kendisinin son yaptigi aciklamayi degerlendirmek istiyorum. oncelikle fener'e gelmeden once ersun bana sempatik gelirdi ama fener'deyken hakem magduru olunca haftalar once hakemler tarafindan kollandigi maclari goz ardi ederek magdur edebiyati oynayip sampiyonluklarini algi psikolojisiyle "kahramanlik mucadelesi"ne donusturme tripleri, galatasaray'i kiskirtan aciklamalari, mancini'ye pis saka vs gibi seyler yuzunden cok antipatiklesti. icimden de hep sey derdim "ulan sanki 40 yildir fenerli de boyle konusuyor. ulan ersun sen boyle havalara giriyorsun oyle bir cekerler ki senin ipini.." nitekim de oyle oldu. her ne kadar aziz yildirim kurbani olmus olsa da oldu.

    simdi; 1) ilk degindigi konu olan bilgisayar konusunda "bilgisayar'la sampiyon mu olunur?" gibi cahil aciklamasiyla aziz yerin dibindedir, ersun gayet kendine has yontemleriyle guzel, fit ve savasan bir takim kurdu. ersun 1-0 onde.

    2) calismalari orospulara gore ayarlama konusunda verdigi cevap guzel ama hala bilemeyiz. guvenilir yerlerden tesislere kari atma gibi huylarini duydum. bununla ilgili ersun'a skor veremeyecegim, aziz 1-1. zaten haftaya beyaz futbol basliyor, keyifle izleriz bu konular konusulacak cunku sadece:)

    3) genc futbolculari kazanma konusunda ersun haklidir. sadece salih'i oynatmadi diye aziz bu sekilde konusamaz. caner, arda, selcuk, alper potuk ve bir suru ismi kazandirmistir ve bu yonuyle de bildik zaten hep. salih cuvaldizi birazcik kendine batirsin. ersun 2-1.

    4) futbolculari cok calistirma konusunda aziz'in soyledikleri sacmadir. birgun diyor ki biz avrupada'mi oynuyoruz niye o kadar erken basliyoruz? ya da neden 3 gun izin verdin hemen iptal. bu boyle olmaz yani. ersun kendine has calisma stiliyle sampiyonlugu kazanmistir (ersun 3'ledi.) ve evet aziz'in hakli oldugu tek nokta var "galatasaray'in kotu olmasinin sampiyonlugumzda payi var" evet.

    ersun'u futbolcular sever sevmez onlarin bilecegi is ama yapilan ayiptir. futbolcularin karaktersizligi gibi yorumluyorum ben bunu. ama tesisleri kerhaneye cevirdiyse de ersun e yuh yani. buyuk dalga konusu. sonuc olarak sikimde de degil fenerbahce, sokmusum aziz'ine ersun'una beter olsunlar iste. buyuk avantaj kazandik. gonul isterdi transferleri hemen yapalim ve ben bu yaziyi yazmaktansa futbol takimimizin sezona tam hazir kadrosunu degerlendireyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın