resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3646
    son olaylardan ve roportajlardan sonra fener taraftarinda kendisine tepki cig gibi buyumektedir. insan umutlaniyor acaba taraftar tepkisi bu adami yerinden edebilir mi diye, acaba butun kavgalar butun yanlislar butun ayiplar geride kalirda guzel bir spor ortamimiz olur mu diye, sonra ulkenin daha yeni sectigi cumhurbaskani akla geliyor, bu millet neye ne tepki vermiste buna verecek diye ruyadan uyandiriyor insani.
    yarin iki uc tane yanal'in eski ogrencisinden onu kotuleyen seyler dinleriz, zaten adamin seveni pek yok kimse de savunmaz. hemen bir genellestirmeyle butun kuluplerde boyle denir, bugun demirkolun azize destek cikmak icin dedigi gibi hocanin onemi cokta olmayabilir turkiyede tezi uzerinden gidilir, gerekli algi yonlendirmesi yapilir yine gazini alirlar taraftarin.
    bizlerde galatasarayi ve futbolu senede 6 bilemedin 8 hadi en fazla 10 tane saat 21.45 te baslayan macta rahat rahat izlemekle yetiniriz.
    bunlar disinda kalan maclarda kim eyyam yapti, o stoper niye kosmadi, kaleci niye o tarafa atlamadi, fenere. 3 mac bize niye 5 mac, irkci hakarete neden ceza yok, melonun dili kac cm gibi sacma sapan mide bulandiran insani futboldan sogutan gundemlerin pesinde bir sezon geciririz.
    lanet olsun sana da senin yandaslarina da. ulkede guzel giden hicbirsey kalmamisti sporuda bitirdiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın