• 19825
    "bu seviyede oynamak pek kolay iş değil. tecrübe çok önemli. ikinci maça tur şansımız devam ediyor. ben, tur şansının yüzde 50 yüzde 50 olduğunu düşünüyorum. iyi bir takımız. belli bir stratejide oynayarak turu geçmek istiyoruz."

    "bu hafta sonuna kadar forvetin ismi netleşecek. trabzonspor'a gönderdiğimiz ishak doğan'ın takasından aykut akgün geldi. soner aydoğdu konusunda neler olacağını şu anda pek fazla kestiremiyorum. sanıyorum kulüpler kendi aralarında anlaştılar. soner ile ilgili sorun var. bu, bir tercih meselesidir. saygı duymak lazım. şu anda transferde birinci önceliğimiz santrfor."

    "son iki lig maçını kaybetti. onlar da bu turu geçmek için her şeyi yapacaklardır. bu maçlarla lig maçlarını birbirinden ayırt etmek lazım. bu, bir tur maçı. onlar da bu turu atlamaya çalışacak. ev sahibi takım, avantajı var. bunu da kullanmak isteyecek."

    "öyle bir takım yaratmak için de maliyet çok yüksek. yaratıcı hücum oyuncularını almak çok kolay değil. elimizdekiyle en iyisini yapmaya çalışıyoruz. rakibimiz bize karşı 4-4-3 sistemi ile oynadı. bu sistemle kanat oyuncularımız bire bir kaldı. kanatlar için hafta içinde çalışmalarımızı yaptık. şimdi hangi sistem ile oynayacaklarını az çok kestirebiliyorum. bizim ne oynayacağımız daha önemli. ben, bir gol bulacağımıza inanıyorum."

    tolunay kafkas, perşembe günü oynanacak rosenborg maçına dair
App Store'dan indirin Google Play'den alın