• 19816
    “rakip çok agresifti. ancak biz bu sertliğe karşılık verseydik, sakatlık çıkabilirdi.. bu riski almak için henüz erken. bu nedenle sahada yumuşak kalmış gibi gözükebiliriz. mücadele anlamında memnun kaldım. 18 günlük hazırlık süresinde henüz sakatlık yaşamadık. bu bizim için daha önemli bir durum. zorlu süreçte her oyuncuya ihtiyacım var. kimsenin takımdan ayrı kalmasını istemiyorum. agresiflik konusuna gelince… biz zamanı gelince agresif olacağız. onu da hepiniz göreceksiniz.
    diego henüz maçın başında ayağına ciddi bir darbe aldı. hatta oyundan çıkarmayı düşündük. ama kendisi bize devam etmek istediğini iletince biz de bu kararımızdan vazgeçtik. her geçen gün temposunu yükseltiyor. asla tartışılacak bir oyuncu değil.
    açıkçası sevilla bizden daha hazır durumda. sonuçta önümüzdeki hafta şampiyonlar ligi şampiyonu real madrid’le süper kupa finali oynayacaklar. saha içinde çok sertler. emre ve caner’in de kart görmesi normal. bu bir tepkiydi. hazırlık maçı olmasına rağmen rakip resmi maç gibi sertti. hakem de göz yumunca sinirler gerildi. keşke küçük gerginlikler yaşanmasaydı ama maalesef ki bu tip şeyler futbolun içinde olduğunu unutmamak gerekir.”

    ersun yanal
App Store'dan indirin Google Play'den alın