• 298
    paul george'un amerika milli takımı hazırlık kampında ayağının kırılması sonrasında takım sahiplerinin isyan bayrağını kaldırdığı organizasyon.

    takım sahipleri süper starlarını milli takıma gönderme konusunda radikal kararlar alacaklar gibi görünüyor. bu sene için artık fiba kuralları gereği (sakatlık dışında) hiçbir oyuncuyu geri çekemez takımlar ama önümüzde uluslararası turnuvalar için bir sürü tartışma olacak gibi.

    aslında biraz da hak vermek gerekir. çok büyük maaşların ödendiği ve basketbolda en önemli organizasyon konumundaki nba'in süperstarlarının yaşayacağı olası bir sakatlık, takımın bütün planlarını alt üst edebilir. şimdi paul george'un sakatlanmasıyla indiana pacers inanılmaz bir güç kaybetti ve geçtiğimiz sezondaki başarılı performanstan sonra bu sezon muhtemelen playoff yarışı içinde olacaklar.

    amerika'daki tartışmlara bakıyorum da lionel messi sakatlanma ihtimaline karşı milli takımda oynamamayı ister mi gibi abuk sabuk bir argüman içindeler. dünya kupası futbolun pik noktasıdır ve her oyuncunun hayalidir. ama nba oyuncularının hangisine sorarsanız sorun alınacak bir dünya şampiyonluğunun veya olimpiyat madalyasının bir nba şampiyonluğu yüzüğü kadar değeri yoktur, olamaz da.

    öyle ya da böyle milli takıma yıldız oyuncular gelmeye devam edecek ama sanırım önümüzdeki turnuvalardan başlamak üzere kalibre bir hayli düşecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın