resim
Uğur Uçar
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 717
    yanılmıyorsam 3 ameliyat ve tam 1,5 senelik bir aradan sonra sahalara geri dönebilmişti. bu kadar uzun bir aradan sonra sahalara dönen uğur'a 1 sene şans verildi ve 1.3 milyon tl karşılığı ankaragücü'ne gönderildi. dönüşünden sonra pek iyi bir performans göstermemişti ama hakkında bir daha top oynayamaz, futbol hayatı bitti gibi haberler çıktıktan sonra sahalara dönüp her topa atlamayı, kora kor mücadeleyi her futbolcu yapamayabilir psikolojik nedenlerden dolayı. en azından 1 sene daha galatasaray'da kalabilirdi ve belki hala sarı-kırmızı forma altında top koşturabilirdi.

    o dönem resmi siteden yapılan açıklamalar ne kadar ciddi bir sakatlık geçirdiğini gösteriyor aslında ;

    sağlık raporu: uğur uçar

    profesyonel futbol a takımı oyuncumuz uğur uçar ameliyat ertesi rehabilitasyon çalışmalarını almanya kampı’nda sürdürüyor. sağlık ekibimizin sakatlığının başlangıcında tahmin ettiği süreden daha uzun bir tedavi süreci geçiren uğur bu süreyi takımdan hiç ayrılmayarak tamamlayacak. sağlık ekibimiz istekle çalışan uğur’un tedavi süreci sonunda sorunsuz bir şekilde takıma katılarak eski performansını yakalayacağını ve başarılı bir sezon geçireceğini belirtti.

    sağlık raporu: uğur uçar

    sporcumuz uğur uçar dün ve bugün almanya’da iki ayrı doktora muayene oldu. ameliyat sonrası rehabilitasyonun almanya’da gerçekleştirilecek olması sebebiyle, çarşamba günü (yarın) için acıbadem hastanesi’nde planlanan vida ve telleri çıkartma ameliyatının yarın almanya’da yapılmasına karar verildi
App Store'dan indirin Google Play'den alın