resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5224
    takimin birinci kaptani olan futbolcumuz.

    kendisi, bu sezon yasayacagimiz basarilarda en onemli etkenlerden biri olacaktir. bunun hissini 23 agustos 2014 wien maciyla vermistir. sorumluluk almaya calismasi, takimi yonlendirmesi, gecen sezonki haline oranla cok daha ust duzey olacaktir. belli ki prandelli kendisine ne kadar onemli oldugunun farkindaligini gosteriyor ki gostermeye de devam edecektir.

    elestrilecek noktasinin ise burak yilmaz'a haddinden fazla oynamaya calismasi oldugunun dusuncesindeyim.

    selcuk'un öldürücü paslari gercekten ust duzeyde. o da bunun farkinda ve bu ozelligini burak'in en onemli ozelligi olan savunma arkasina kosular ile birlestirmek istiyor. kagit uzerinde cok mantikli gozuken bu mini sistem, oyun icerisinde takim organizasyonlarinin aksamasina neden olabiliyor, sorunda zaten tam olarak buradan kaynaklaniyor. zannediyorum ki bu sorun devam ederse prandelli bunun farkina varacak ve onune gececektir.

    burak ve selcuk'un en onemli ozelliklerini birlestirerek gol atmak tabiki gol silahlarimizdan biri olacaktir. fakat bunu en uygun, en dogru pozisyonlarda kullanmak gerekiyor, olcan ya da bruma kanatlarda bombos kosuyorken degil...
    prandelli bu soruni avantaja cevirecekir ve selcuk-burak ikilisi uzerinden kritik goller izleyecegiz diye dusunuyorum.

    son olarak; sosyal medyada, ya da baska her hangi bir platformda cikip ozur dileyip saha icerisinde sorumluluk almayan, surekli geri ve yana oynayan 2013-2014 model selcuk'u izlemektense, ozur yolunu sahada sorumluluk alarak, takimini sahiplenerek, dorduncu yildiza odaklanarak secen bir selcuk'u izlemeyi yeglerim. ki demecleriyle ve wien ile yapilan hazirlik karsilasmasiyla bunun sinyallerini verdi kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın