resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 989
    adam sanki 15 gun önce transfer edilmis gibi "bör mocto fotbolcoyo bögönmömö tömö" diye göndermeler geliyor.

    bir macta futbolcuyu iyi kötu degerlendirebiliriz. iyi futbolcu kendini belli eder. ama sahsen ben sabir gösterip hemen konuya atlamamak icin cok bekledim. her macini dikkatlice seyrettim bu cocugun. brezilya'daki sisirme youtube videolari dahil.

    alex dun gelmedi. 21 resmi maca cikmis galatasaray ile. bu maclarin 6-7 tanesinde yenilen gollerde direkt hatasi bulunuyor ki sampiyonluktan kopulan maclar bunlar. parladigi mac 2-3. sabri sol bekte oynadiginda kendisinden daha verimli oldu iste dusun. alex'in gelecegini bilemem ama su an alex kötu futbolcu ve takima futboluyla zarar veriyor. bizde haci baba tekkesi degiliz birader, bu sene 4ncu yildiz var. coluk cocugu belki parlar diye bekleyecek sabrimiz yok.

    hicbir bahanesi kalmayan yasini öne suruyor sanki alex bana 16 yasinda amk. yasi pogba ile ayni. kendi yasinda ve hatta kendisinden daha kucuk ne cevherler seyrettik dunya kupasinda. burun kivirdiginiz ali adnan'a roma talip, arsenal pusuda bekliyor ve adam telles'ten yasca kucuk. dunya kupasini getiren götze ile aralarinda ay farki var telles'in. bruma ekimde girecek 20'sine. gecin bu yas muhabbetini.

    kimse futbolcuyu bir macta degerlendirecek kadar gerizekali degil ama oyuncu da saglamsa o macta rengini az cok belli eder. simdi asagida verecegim youtube linkini bir zahmet acin, 3-4 gun önce 6 yemis rapid wien'in bize attigi 1nci ve 3ncu gollerde sadece telles'i seyredin. hele ucuncu gol tam evlere senlik. herkes rakibine kosuyor bizim bu kamil kale diregine. rapid'in ikinci yari 8 futbolcu birden degistirip genclere sans verdigini de hatirlatiyim. muhtemelen alex'i bu macta madara eden cocuklar alex'ten genclerdi.

    "yeaa yardimlasma yok alex tek kaliyoo:(" diyenin de agzina kürekle vurasim geliyor. önunde gidip gelen bruma arkasinda sol bekten devsirme sol stoper hakan balta vardi selcuk destekli alex'in. cok klasik olacak ama adi alex degil de 7 milyon euroya turk liginde bir takimdan gelmis faruk olsaydi, coktan itin götune sokmustunuz.

    https://www.youtube.com/watch?v=-C2jq1BoGh0
App Store'dan indirin Google Play'den alın