resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5209
    forma çıkarmayı somut, uefa'dan finansal ceza almayı mahkemelik olmayı ve itibar kaybetmeyi somut saymayan adamları ortaya çıkaran aslan.

    adama bak; forma çıkartmak hajrovic vakasından daha önemli, kafaya bak kafaya. bonzai kafası bu herhalde. kulübe sokulan transfer kazıkları ile sorumluları eleştirme formayı çıkarıp soyunma odasına elinde formayla giden selçuk'u yerin dibine göm. bam başkasınız cidden kelimeler kifayetsiz.

    nasıl bir kafa yapısıysa aylardır o noktada takılı kalmış "ama formayı çıkarttıııı :/" veyahut kaptan olmasını doğru bulmuyorsanız temcit pilavı gibi formayı çıkardı lafından vurmaya kalkmazsınız. amacınız yapıcı eleştiri olsa anlarım da asıp kesmekten başka bir derdiniz de yok.

    sneijder kaptan falan olmaz geçöin o hayalleri. galatasaray kültüründen kaç tane yabancı kaptan hatırlıyorsunuz. fantezi dünyasında yaşamayın. zamanında hertha berlin maçında lincoln kaptan çıktı diye ne yerler ne gökler inledi. o zaman ben sonuna kadar lincoln'ün hem kaptan hem de maestro olmasını savundum iyi de oynuyordu şerefsiz yardırıyordu. ne oldu sonunda, yediler adamın başını.

    yarın bir gün wesley sinirlenir asabi tavır gösterir hoop bu tayfa direk galatasaray'a saygısızlık yaptı diye onu da asar keser.

    amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. tepkim bunadır ve yedirmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın