resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5205
    empati yapmaktan bir haber taraftarımızın anında asıp kestiği aslan.

    abicim adam geçen sezon başından itibaren kötüydü; fatih terim zamanı da mancini zamanı da formsuzdu ve genel olarak da öyle bitirdi sezonu, ama bir düşünün neden selçuk 2011-12 veya 2012-13'deki performansına yaklaşamadı.

    takımda neredeyse frikik olduğunda muslera bile vurmaya gidecekti selçuk ne duran top kullanabildi ne de kullanmasına izin verildi. onu geçtim takımdaki sürekli rotasyon ve mancini'nin istikrarsız kadroları sebebiyle kimle oynadığı belli olmayınca takım da sapıttı zaten. 2011-12'deki kemik kadromuz ve her maç beraber oynayan, kısa sürede yeni bir takım olmasına rağmen komple bir takım olan galatasaray'ın oynadığı oyun zevk veriyordu.

    mancini bu şekilde bir yöntem izlemedi ve melo ve sneijder dışında sezon boyunca göze çarpan performans gösteren tek bir adam dahi yoktu.

    şimdi yeni bir sayfa açtık, mancini'ye ne kadar güvenmiyorsam prandelli'ye o kadar güveniyorum. ortasahada güçlü olmanın kilit rol oynadığı ligimizde 11-12 performansına yaklaşan melo-selçuk ikilisi yine ligi domine eder. ve 4. yıldızı takar armaya. forvetlerden bile fazla gol atıp üstüne dehşetengiz pres yaptığımız bir futbol anlayışı hiç fena olmaz 11-12'de olduğu gibi.

    biraz rasyonel bakın olaya, duygusallık da bir yere kadar. papağan gibi formayı çıkardı, kulüpten kovalım, asalım keselim bacaklarını kıralım bir daha futbol bile oynayamasın.

    keşke kulübümüze zarar verenlerin de kabahati forma çıkarmak kadar basit olsa, paraların çarçur edilmesi, kulbünü mali yapısının bozulması ve başka yaşanan fiyaskolar gözümde forma çıkartmaktan çok çok daha galatasaray kulübüne yapılmış ihanetlerin başında gelmektedir.

    tekrardan izlemek isteyenler için de link vereyim;

    http://www.youtube.com/watch?v=rDE0eqNbyoU

    selçuk oyundan çıkarken formasını çıkarıp tugay'a vermeye çalışıyor daha sonra forması omzunda soyunma odasının yolunu tutuyor. sanki formayı çıkarıp yere atıp, üstüne tükürüp gitti sanırsın.

    sabri'nin galatasaray futbolcusu ortamda 100 kere daha kaptandır 1000 kere daha kaptandır selçuk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın