resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5204
    selçuk inan iyi futbolcudur. iyi galatasaraylıdır. şu an kadar da iyi hizmet etmiştir. profesyoneldir, kendine bakar, sakatlanmaz. ama kaptanlık özelliklerine sahip olmadığını maalesef yaşayarak gördük.
    yapılan hakereketin kime karşı ve ne için yapıldığı hereketin yanlışlığının üstünü örtmez. selçuk inan bir galatasaray fenerbahça maçı esnasında, seyircinin onu bir pozisyonda ıslıklamasına dayanamamış, bunun üzerinde bırakın bir galatasaray futbolcusunu asla bir galatasaray kaptanına yakışmayacak şekilde hocasının takdiri olmadan adeta çocuk gibi ben küstüm, kızdım diyerek formayı da yere atarak, hocasının engellmesine rağmen oyundan çıkmak istemiştir.

    yılda 2,5 milyon € para alacaksın, galatasaray kaptanlığı gibi onurlu bir mertebeye kadar yükseleceksin, herkese örnek olman gerekirken bu yaptığı iş kabuol edilir bir şey değildir. hele de bir fener maçında.

    bu öyel hafifçe geçiştirilecek bir şey de değildir. seni yeri gelir taraftar da protesto eder, medya da hakkında kötü yazar vs... sen çıkıp işini yapacaksın eğer kaptansan, iyi futbolcuysan.

    selçuk bu takımda tekte oynamaya başlar, dikine oynar, yan pas geri pası azaltırsa oynamaya devam eder. aksi takdirde formayı umut gündoğa söker alır.

    en ufak bir baskı ve streste bunu kaldıramayacağını göstererek asla kaptan olacak sinir sistemine sahip olmadığını da göstermiştir. bence kaptanlığı ona vermek hatadır.

    illa da bir türk kaptan olacaksa hakan balta olabilir. ama bence bu takımın doğal lideri ve kaptanı sneijder'dir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın