• 19680
    "galatasaray ile anlaştık iki kulüp arasındaki anlaşma da bitti sayılır. bugün büyük ihtimalle transfer gerçekleşir ve cumartesi ya da pazar günü açıklanır. prosedür gereği avukatlar dosyaları hazırlıyor. sinan da galatasaray'a geldiği için mutlu"

    "porto sinan'ı bırakmayı düşünmüyor, seneye bir kez daha değerlendirmeyi uygun buldu. sinan'ın gönlündeki takım da galatasaray'dı. galatasaray'ı tutup tutmadığını bilmiyorum ama bu transferi çok istedi, ileride milli takımda olmayı da çok istiyor. sinan ya galatasaray'a gelirim ya da porto'da kalırım dedi. büyük takımlardan değil ancak anadolu kulüplerinden de teklifler vardı. sinan bunları istemedi, kendisi için en hayırlısı bu olur umuyorum"
    "ancak o dönemde sinan avrupa'da kalmak istedi ve porto'yu tercih etti. o süreçte terim de bize 'biraz bekleyelim' diye haber bırakmıştı, kısmet bugüneymiş"

    "muslera rekabette, hocası prandelli ise seçim konusunda zorlanacak. birinci kaleci olacağını düşünmese sinan bu tercihi yapmazdı. bu kez muslera karşısında güçlü bir rakip bulacak"

    sinan bolat'ın menajeri saffet balkan
App Store'dan indirin Google Play'den alın