• 58
    anlamlı soruşturmadır. sözlerim özellikle olumsuz yazan kardeşlerimedir.

    bak güzel kardeşim emin ol aynı ülkede yaşıyoruz ve biz de bu ülkede adalet olmadığını biliyoruz. avrupa birliğinde olsaydık belki de yaşanan yolsuzlukların cezalandırılma süreci bambaşka işlerdi. çünkü ab yaptırımları başka türlü olurdu.

    lakin ab üyesi değiliz. lakin başka bir şeylerin üyesiyiz. uefa ve fifa'nın.

    bizim adalet inancımız bu kurumların daha önce bu tür olaylara verdikleri tepkiden güç alır. şüphesiz uefa ve fifa bu kadar yolsuzluğa bulaşmış, siyasetin bu kadar kucağına oturmuş bir federasyonla ilk kez karşılaşıyorlar.

    17 temmuz neticesinde uefa müfettişlerini yollamıştır. bu müfettişlerden bir tanesi trabzonu incelerken diğer fenerbahçe'yi değil tff'yi incelemektedir. bu neyi gösterir? tff'nin uefa'nın uyarılarılarına ismi lazım değil'in emriyle kulak asmadığını gösterir. bu iş bundan sonra men cezalarını getirecektir. eğer şanslıysak uefa son bir kez uyarır. aksi takdirde benim dileğim men cezalarının süresiz olması ve fifa'nın mevcut tff yönetimini lağvetmesi.

    sana dönecek olursak arkadaşım. sana göre biz hayalperest miyiz? eyvallah. bu soruşturmadan cacık olmaz mı? eyvallah. peki öyleyse nasıl oluyor da umut beslemeden hala bu ülkedeki futbolla ilgilenebiliyorsun orasını da ben anlamıyorum. açıkçası ben sizin kadar umutsuz olsam futboldan soğurum ne o öyle lan sirk gibi. özetle kardeşim biz ilgileniyoruz, umut ediyoruz yeri geliyor mail atıyoruz fax çekiyoruz savaşıyoruz. savaşmıyorsan anlarım umutsuzsan anlarım ama bize yat uyu deyip vazgeçirmeye çalışma. gölge etme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın