• 19672
    "sabri'nin kadro dışı kalması hocanın kararı ise saygı duymak lazım. yok yönetimin kararı ise abes. kararı direkt deklare edersin, 'biz seni istemiyoruz dersin'. bizim dönemimizde de yapıldı bunlar. futbolun içinde bunlar var ancak saygısızlık açıkça deklare edilmemesidir. sabri yıllarca galatasaray'a hizmet etmiş, emek vermiş bir futbolcudur. yönetimin davranış şekli yanlış. sezon başında düşünmüyorsanız 'biz seninle anlaşmayacağız, sen yoluna bak biz yolumuza bakalım' dersiniz ama son dakika yapılan ayıptır."

    "galatasaray her zaman şampiyonluk hedefinde yürüyen bir takımdır. bizim oynadığımız dönemde hep böyleydi. şampiyonlar ligi'nde bir şeyler yapmaya çalıştı ama yeterli olmadı. mancini, ligde ikinci oldu ve sezonu türkiye kupası'yla taçlandırdı."

    "bir italyan gidip başka bir italyan geldi. bence mancini gitmeseydi daha iyi olurdu. ülkeyi tanıyordu, ligimize alışmıştı. prandelli ise kapalı kutu. kapalı olduğu için neler yapacağını kestirmek zor. kariyer konusunda italya milli takımı'nı çalıştırmış, serie a'da adından söz ettirmiş birisi. keşke mustafa hoca gelseydi. daha farklı olurdu. yıllarca milli takımı çalıştırmış. türkiye'de 3 büyükleri şampiyon yapmış tek hoca."

    "yeni sezonda fenerbahçe, şampiyonluğun en büyük adayı, zaten kurulu bir düzenleri var. diego'yu da aldılar. bu sene çok farklı bir lig izleyebiliriz. galatasaray ve beşiktaş, fenerbahçe'yi takip eder diye düşünüyorum. halilhodzic'li trabzonspor'un neler yapacağını zamanla göreceğiz."

    arif erdem
App Store'dan indirin Google Play'den alın