• 465
    drogba'lı dönemlerin yaşlanmaya başlayan oyuncularını bir bir değiştiren ve yepyeni bir kimliğe kavuşmaya başlayan takım.

    -courtois atletico madrid'den kiradan döndü. artık yaşlanmaya başlayan cech'i* kulübeye çektiler. ki 1 sene daha durup courtois'nın adapte olamama ihtimali geçtikten sonra gider bence cech.

    -forvete kötü bir dünya kupası geçiren diego costa'yı transfer ettiler. bence de daha drogbavari birini alabilirlerdi ama diego costa da bu tanıma yakın bir transfer. yedeği yine yaşlanmaya başlayan ve zaman zaman kötü performans gösteren fernando torres* ayrıca 2 senedir kiralık gittiği epl takımlarında fırtınalar estiren romelu lukaku var. didier drogba'yı da abilik yapsın diye geri getireceklermiş diye duyuyoruz. geçen sene yedek ağırlıklı oynayan ve lig maçlarında takıma puanlar kazandıran demba ba'yı beşiktaş'a göndermeleri bu kalabalık içinde doğru karardı.

    -orta sahanın ortasına fabregas geldi ki yine çok yerinde bir hamle. artık yaşlı kurt lampard'ın* takımdan ayrılması gerekiyordu.

    -defansta çok iyi bir dünya kupası geçirmiş olan gary cahill var. ingiltere milli futbol takımı birkaç tur atlayıp yarışın içinde olsaydı emin olun hepimiz bu adamı konuşuyor olurduk. grup maçlarının dökülen ingiltere'sinde parlayan tek isimdi diyebilirim. yanlız bu bölgede david luiz satıldı ve john terry'nin* yedeklenmesi gerekiyor. belki de tek eksikleri bu. gerçi konuştuğumuz kişi john terry olduğu için öyle önemli bir eksiklik de sayılmaz. ama epl içinden 20-22 yaşında bir transfer fena olmazdı buraya. ileriye dönük terry yaşlandıkça onun yerini alabilecek birisi lazım.

    -sol bek için yine yaşlanmaya başlayan ashley cole'ün yerine felipe luis transferi yapıldı. bu da çok doğru bir hamle. yalnız neden ashley cole 1 sene daha takımda tutulmadı onu pek anlamadım. belki düzenli olarak oynamak istemiştir tabi orasını bilemem.

    takımda zaten azpilicueta, eden hazard, oscar, willian, matic, ramires, schürlle gibi yaş itibariyle verimli çağlarında olan oyuncular var.

    dehşet bir takım oldular. epl'de neyin ne olacağı bilinmez ama bu senenin şampiyonu belli gibi. hatta mourinho'nun performansına göre ligi ve şampiyonlar ligini aynı anda alabilirler.

    edit: eric cantona uyardı. terry'nin yedeği tomas kalas'mış. geçen sene biraz forma şansı bulmuş. bu sene terry'den çok onu oynatabilir diyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın