resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5181
    daha önce yazmıştım galiba. selçuk'u o kadar çok seviyordum ve öyle benimsemiştim ki forma arkasına isim yazdırmayı sevmediğim halde bi kış günü yağmur çamur demeden fındıkzade civarındaki store'a gidip 8 selçuk yazdırmıştım parçalı'nın arkasına.

    bu sezonki hayal kırıklığımın boyutlarını anlatmam imkansız sanırım. çok kötü futbolunu geçtim, selçuk gibi bir profesyonelin ayakta duramayacak kadar güçsüz oluşu beni çok üzdü ve kızdırdı. "sen de bunu yaparsan selçuk ohooo" sitemleri bir süre sonra öfkeye dönüştü taraftar arasında da. mustafa sarp seviyesine düştü birden. üstüne tugay kerimoğlu ve mancini'yle girdiği çirkin diyalog tam bir yıkım oldu. formayı çıkarıp yardım antrenöre vermek "al sen oyna" gibisinden dalga geçmek, hem de bir derbi maçında, kabullenilecek gibi değildi. kadro dışı bırakılması gerektiğini yazmıştım ve mancini'nin de bu kararı aldığını öğrenince hiç şaşırmamıştım. yönetim araya girmese belki farklı şeyleri konuşacaktık bugün.

    yeni sezon öncesi, tek dileğim var. güçlü olsun ve sağlam dursun. atacağı golü, yapacağı asisti geçtim ama aldığı paranın hakkını vermek için sonuna kadar mücadele etsin. bizim alıştığımız selçuk bu çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın