resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3593
    http://www.radikal.com.tr/...;utm_campaign=buffer

    çok saçma bir haber çünkü bu taktik sadece içeriye böcek yerleştirildiğinde işe yarar. aldığı sesleri elektromanyetik dalgaya dönüştürüp dinleyicinin alıcısına gönderen böcek dediğimiz cihazlar, faraday kafesi içindeyse verileri dışarı gönderemez ve dolayısıyla bir işe yaramaz.

    ancak şike tapelerinde konuşmalar böcekle dinlenmemişti. hepsi telefon görüşmeleriydi ve bu görüşmeleri dinlemek için böcek kullanılamaz. yaptıkları şey çok basit. sabit telefon da olsa cep telefonu da olsa görüşmenin gerçekleşmesi için verilerin bir yerde toplanması ve karşı tarafa gönderilmesi gerekmektedir. bu yerler cep telefonu için baz istasyonları sabit telefonlar için ise santrallerdir. şike tapeleri bu veri merkezlerinden konuşmaların dinlenmesi suretiyle oluşturulmuştu.

    haber asılsız ancak bu kesinlikle aziz yıldırımın şike yapmadığı, hukuka aykırı görüşmeler yapmadığı anlamına gelmez. şimdi daha bilinçli daha dikkatli yapıyordur sadece. bu zat spordan tamamen temizlenmedikçe fenerbahçe'nin kazandığı hiç bir başarı temiz değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın