resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2858
    futbolda zeka, pozisyonunu bilerek ve soğukkanlı oynama çoğu zaman sürati yener. emenike de hakan'ı bir kez bile geçemez çünkü oyuncuların derbi zihniyeti, hazırlığı psikolojisi farklıdır ama sıradan dediğin anadolu maçında kayseri, gençlerbirliği, kasımpaşa gelir senin sahanda sana gol değil goller atar.

    hakan balta terry ve ujfalusi'den yavaş olmayabilir ama onlar kadar iyi stoper değildir. iyi stoper olmaması da sadece yavaş olmasından kaynaklanmamaktadır zaten. yavaşlığı kolay çalım yemesiyle, belinin çabuk dönmemesiyle, hava toplarındaki zayıflığıyla ve buna benzer sebeplerle birleşince hakan'ın stoperliği beğenilmemektedir. ayrıca fikirlerinize riayet etmeyene "sen git kumda oyna" diyecekseniz bu platform niyedir?

    not: hızlanma ve çabukluk farklı anlamlara gelen fakat birbiriyle doğrudan alakalı terimlerdir. çeviklikle ilintili olarak hızlanma seviyesi üste çıkar.

    ayrıca hakan'ın da sıradan bir anadolu maçında rahatlıkla açık alanda yakalanıp zor anlar yaşayabileceğini görebilmek için çok derinlemesine bakmaya gerek yoktur. özelde bir maçta emenike'ye geçilmemesi hiçbir maçta zor anlar yaşamayacağı anlamına gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın