resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 323
    3-4 yildir sözlukte yaziyorum. geldigimden beri "galatasaray'in devrim yapacak bir hocaya ihtiyaci var" diye atip tutuldu. terim geldi butun takimi gönderdi ses cikarmadiniz. mancini geldi "hicbir degisiklik yapmadi, terim'in kurdugu kadroyu göturuyor" diye yerden yere vuruldu.

    simdi o devrimi yapacak adam takimin basinda. milyar dolarlik petrol zengini araplarin monaco'yu ve paris'i emanet etmeyi planladigi devrimci bir adam prandelli teknik direktörumuz. daha adam bismillah sahaya cikmadan gevsek gevsek konusmaya basladiniz. hala ögrenemediniz hicbir futbolcunun veya ismin galatasaray'dan buyuk olmadigini.

    sabri kim? ne vermis bu takima? ben sahaya bakarim arkadas. banane adam florya'da yatip kalkiyorsa. ben mi aliyorum yillik milyon euro'lari? galatasaray'a hicbir katkisi olmayan adam bi zahmet siktirip gidecek. prandelli'yi bunun icin elestiremezsiniz. bu adama sahip cikacaksiniz. öyle sacma sapan sekilde elestiriliyor ki, insan o yazilari yazanlarin sirf sözlugu karistirmak icin yazar olmus fenerliler oldugundan suphe duyuyor.

    bismillah lan! bismillah bee!

    sukur ki derwall döneminde portakalda vitamindiniz. yoksa bursaspor'duk simdi. trabzonspor'duk!
App Store'dan indirin Google Play'den alın