resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5342
    geçen sezonun en iyi oynayan beki falan değildir. veysel sarı'yı 1000 kere daha tercih ederim. en fazla 3 maç iyi oynar 10 maç rezil gider.

    cidden bu durumdan artık çok sıkıldım, sabri veyahut başka biri gereksiz alt yapı romantizminden de hazzetmiyorum. hak etmediği paraları alıp karşılığında hiçbir şey vermeyen, anca maç sonunda üçlü çektirip derbilerde fenerli oyunculara saldıran adam için büyük galatasaraylı diyemeyeceğim. bu sözlüğün çoğu sabri'den daha iyi galatasaraylıdır.

    2011-12 sezonunda fatih hoca sabri'yi kesmişti takımdan uzun süre ancak eboue afrika kupasına gidince oynayabilmişti. umarım prandelli artık bu tarz sabri, aydın, emre çolak gibi tipleri gönderecek kararlar verir. alt yapıdan çıkan adamlar kalacaksa yaşı geçmişler değil, semih kaya, berk ismail ünsal gibiler olsun kadroda. hem daha genç hem daha potansiyelliler.

    cidden sağ kanatta sabri'yi gördüm mü hayattan soğuyorum hele takımda iyi gitmiyorsa sabri daha da kanser ediyor. yabancı kuralı vs sebebiyle de hala takımda yerli olarak maksimum yedek/sonradan girecek seviyesinde olmalı takımda kalacaksa da, sağ bekte veysel sarı'nın üzerinde durulmalı kesinlikle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın