resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5318
    baktım çok tutmuşsunuz bir önceki entariyi. ofsayt manyağı yapmışsınız. ben de severim ofsaytta kalmayı. biraz daha yazayım da tam olsun oldu mu?

    aydın'la karşılaştırmış bazı arkadaşlarımız kendisini. aydın dediğiniz adamın kafası ve tekniği sabri'yi sollar. sabri aydın'ın yanında sıfırdır. açık söyleyeyim sağ bekte, bak sağ bekte diyorum, aydın daha çok iş yapar. hiç değilse hücuma çıkar iki top tutar. eboue ile karşılaştırmaya girmiyorum bile. sabri sağ bek olsaydı eboue alınmazdı. yıllarca sabri'yi savundum dedim ki adam sağ bek değil yeri orası değil arkadaş. ancak adamın hücumsal bütün özelikleri elinden alındı düz koşan bir adam oldu çıktı sağ bek oynatıla oynatıla. onu da beceremiyor işte arkadaşım. bir ara melo formda değilken yektacılar ortaya çıkmıştı. aslında yekta iyi yeaeaeaa götürür orayı falan. hayal mi görüyorsunuz arkadaşım? melo kim yekta kim? yekta asla kötü topçu değil ancak meloyla kıyaslamam bile. şimdi de aynı o şekilde sabrici arkadaşlar türedi. yok arkadaşım olmaz sabri olmaz. olmuyor işte ya. ha şuna katılırım. aykut erçetin candan teyzesi olmasa 3. kalecilik yapar mıydı yattığı yerden o ayrı mevzu. hakan balta mesela. olmaaaaz. olmuyor işte yahu her topta topuğunun üzerinde kalıyor. bu arkadaşlar tıpkı ayhan gibi senede 3 maç formda olurlar dersin ki ya bunlar iyi topçu yaeaeeaea. sonra sana bir koyarlar en önemli maçta ağzın açık kalırsın. hakan balta sol bek olsa tellez alınmazdı kardeşim. bu kadar net. bu adamlar bu takımda durdukları müddetçe biz böyle mancini'nine prandelli'nin oynatıp oynatıp "sabrii sabrrriiii ma porca troiaaa" diye bağırmalarını izleriz. sonra kendi kendimize kavga ederiz. ben de çok büyük galatasaraylıyım lan benim de forma aşkım var çok koşmam belki ama süper orta yaparım beni savunanlar da ama formasına aşık orta yapıyo yeaeaeaea diye savunurlar. oynatın beni de. arkadaş arkadaş biz galatasaray'ı cl kupası alacak diye hayal ediyoruz. bu hayalde bu adamların yeri yok. bu adamların gönlünü eyleme yeri değil galatasaray. galatasaray'dan giden adam gibi adam topçu gibi topçular varken bu adamların tutulması alkışlanması 3lü çektirilmesi top sürerken vur vur vur diye bağırılması ayıptır. bu adamlarla ısınırlarken şut antremanlarında dalga geçmek de ayıptır. insanlarda onur gurur bırakın. tadındayken bırakın.

    ek: yerli sağ bek mi lazım? fenerin şikesini kabul etmeyen, savcılara bunu anlatan aslan gibi aslan uğur uçar var. neyse parası gelsin oynasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın