• 19575
    "öncelikle teşekkür ediyorum galatasaray'a ve ünal aysal'a. kendisiyle bir sinerji yakaladık. ünal aysal insanın gözünün içine bakan ve çok karizmatik bir bey. başkanla konuşmayı seviyorum, çok hoşuma gidiyor. kulübün tarihçesi çok büyük. burada önemli olan başkanın dediği gibi önümüzdeki gelecek, önümüzdeki proje. bahsettiğim proje öyle bir proje ki, sadece güzel futbol oynayan değil, hedefe ulaşacak bir galatasaray kurmak istiyoruz. tesisler gayet iyi durumda, orada işini çok iyi bilen insanlar var. bir takım kurma fikri için taraftarı, yönetici, teknik ekibi, oyuncusuyla aynı yere odaklanması gerek. takım liderinin de bu takım haline gelmesi lazım. çok kuvvetli sporcularımız var ama önmeli olan ilk günden bu oyuncuları biraraya getirerek kuvvetli bir takım oyunu oynamak. başkanla konuşurken, gözümün içine baktı ve dedi ki; 'ben 4. yıldızı istiyorum.' bu cümlenin böyle söylenmesi dahi adanmışlığın, isteği göstermenin önemli bir şeklidir"

    "roberto mancini'den galatasaray ile ilgili duyduğum ilk şey, istanbul'un ne kadar güzel bir şehir olduğu ve aşık olduğu, galatasaray'ın da ne kadar başarılı ve kapasiteli çalışanlarının olduğunu belirtti. kurallarla ilgili bir sıkıntımız olmaz. bir kural varsa ona uyulur"

    "takımla sezon başından çalışmaya başlamak olursak, oyuncuları geliştirmek için daha fazla şans ve zaman yakalarsın. roberto, istanbul'a geldiği zaman vakti kısaydı. 8. aldığı takımı, 2. yaptı. asıl bizim hedefimiz düşüncemiz, önümüzdeki dönemde kazanacak bir takım oluşturmaktır"

    "en başında sistemle ilgili konuşacak olursak, 4 kişilik savunma ve 3 kişilik orta saha düşünüyorum. ileri hat değişebilir. bununla ilgili analizlerimizi yapıyoruz. biz bu konuda karar verdiğimizde sonucu sahada göreceksiniz"

    "başkanla konuştuğumuz zaman, bir takımın kurallar bütünü olmadığı zaman kazanamayacağıdır. biz bir karar verirsek takım olarak veririz. bir karar verdiğimiz zaman bu bütün takıma uygulanmalı. sporcusundan antrenörüne kadar herkes bir kurala tabii olacak. bizim farkımız bu"

    "wesley'nin oynadığı tüm maçları ilgiyle izledik. wesley karşısına çıkan tüm sorunlara yanıt veren bir oyuncu. hem galatasaray'ın hem hollanda'nın en önemli oyuncularından biri"

    cesare prandelli
App Store'dan indirin Google Play'den alın