• 19500
    "italya futbol federasyonu ile sözleşmesi bulunduğu için prandelli ile resmi bir görüşme yapamadık. kontratını bitirdikten sonra görüşmeleri başlattık. bizim koyduğumuz kriterlerin tamamına sahip bir hoca olarak göründü. cesur, çalışkan, disiplinli, başarıya aç ve deneyimi, hocayı bizim için cazip bir hedef haline getirdi. görüşmelerimiz son derece olumlu geçti. kesin transferi de 1-2 gün içinde borsaya bildireceğimizi tahmin ediyorum"

    "hocanın, kriterlerimizin hepsini doldurur nitelikte olduğunu gördüm. şu anda içim rahat olarak galatasaray taraftarlarına, bu sezon lig şampiyonluğunu vadedebilirim. hocamız, büyük bir ihtimalle pazartesi günü takımın başında olacak ve sezonu oyuncularla açacak"

    "kadromuzu basitleştirme çabalarımız mevcut. olcan adın'ın transferini bugün bitiriyoruz. bunun haricinde yeni hocamız bizden transfer istemedi ama geldikten sonra belki bir iki takviye talebi olabilir. hocamız, galatasaray'ın realitesini, bugünkü gerçeklerini ve yabancı kısıtlaması sorununu çok iyi biliyor. onun için çok büyük istekleri olacağını düşünmüyorum. yaptığımız görüşmede de bunu netleştirdik"

    "mevlüt erdinç de hocamızın iş başına geldikten sonra alacağı karara bakacağız. şu anda beklemedeyiz. çok güzel bir 2014-2015 futbol sezonu yaşayacağız. bunun heyecanını şimdiden ben hissediyorum. taraftarlarımız da hissetsin"

    ünal aysal
App Store'dan indirin Google Play'den alın