• 117
    bir nesil olarak ingiltere futbol takımının gerard ve lampardla voltranı olusturması gerekirken neden sıctıgını düşünmekle büyüdük. ilginc bir sekilde ingiltere bu iki olaganüstü ortasaha yanyana olunca önüne geleni devirecegine yıllarca tokat yiyip durdu.

    bunun bir benzeri de şimdi arjantin milli takımı tarafından yasatılıyor. di maria messi aguero lavezzi higuain nasıl yaldır yaldır oynayamaz nasıl önüne geleni parcalayamaz diye düşünmekten kısa devre yaptı bir kesim. ama işte iyi adamlar bir arada iyi takım olamıyorlar abicim. isvicre macında messi di maria ikilisi gemiyi bu seferlik kurtardılar ama hala takım olabilmek ve takım parcalarının bir ahenk icinde calısması konusunda ciddi problemleri var. sahsi kanaatim ceyrek finalde belcika yada usa tarafından bozulacaklarıdır. bu dunya kupası eslesmelerinde ise en mutlu takım hollandadır diye dusunuyorum. adamların önü finale kadar cok rahat. ve arjantinle karsılasırlarsa cok rahat elerler gibi gorunuyor.

    velhasıl bakalım arjantin elindeki bu malzemeden helva yapmayı becerebilcek mi, yoksa sıradaki turda helvalarını yiycez gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın