resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 612
    kaliteli bir futbolcu olmasından başka beni mutlu eden önemli bir yönü var o da golcü bir kanat oyuncusu olması. geçtiğimiz 2 sezonda skor yükünü hep burak, drogba ve umut çekiyordu. buna geçtiğimiz sene sneijder de eklendi ama baktığımızda amrabat, hamit, bruma, hajrovic (az oynadı gerçi), gibi kanat oyuncularımızın ligde attığı toplam gol sayısı 2 falan. bu gerçekten utanç verici bir durum. bir de üstüne 2011-2012 senesinde ligde beraber toplam 25 gol kaydeden selçuk-melo ikilisinin gol sayıları bir hayli düşünce takımın hücum yollarında etkili olamayışı hep gündemdeydi.

    uzun lafın kısası eğer saçma paralar vermiyorsak (4-5-6 milyon euro gibi) ve 2-3 milyon euro + salih dursun gibi bir bedele bence çok iyi bir transfer olmuştur.

    olcan da aynı burak yılmaz ve selçuk inan gibi genç yaşından beri çok şey beklenen ancak 25-26 yaşlarından itibaren bir peak yakalayan futbolcudur. çok genç yaşta öğrenmesi gereken ve tecrübe edinmesi gereken pek çok şeyi bu yaşlarda kazanıp süper ligin en önemli futbolcuları arasına girmiştir.

    dediğim gibi sıkışan maçlarda "hadi amrabat soldan girsin içeri kırıp 90'a assın" diye beklemiyorduk ve sadece forvet hattından medet umuyorduk. olcan'dan da kritik goller bekleyeceğiz artık.

    edit: imla. yazım denetim timi'nde bir gavat var o uyardı. adı lazım değil baş harfi dag basini *
App Store'dan indirin Google Play'den alın