resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 247
    düne kadar benim için gelmiş geçmiş en efendi futbolculardan biriyken dün yaptığı yorumla ben ve benim gibi bir çok taraftarın kalbini kırmıştır.

    wesley sneijder'i sevmeyebilirsin, fatih terim etkisiyle iki sallayayım diyebilirsin bana göre yanlış ama bu senin kendi yorumundur fakat türk futbolcular en azından aldıkları parayı hak ediyorlar dersen af buyur ama ben buna münasip bir yerimle gülerim hamza abicim.

    bu cümleyi kurarken gelmedi mi aklına ulan ben bunu dedim ama çıkıp sormasınlar bana "hamza bey öyle dediniz ama aldıkları parayı hak eden über türk futbolculardan oluşan türk milli takımı nerede şu anda?"

    avrupa'ya gitse şu an aldıkları paraların yarısını zar zor alabilecek selçuk inan, burak yılmaz mı hak etmişler aldıkları paraları geçen sene? romanya ve macaristan gibi toplasan bir istanbul etmeyecek ülkelerin milli takımlarının arkasında grubu 4. sırada bitiren türk milli takımına mı "heyt be aslanlar aldığınız para ananızın ak sütü gibi helaldir" diyeceğiz biz?

    çocukluk efsanelerimdendin be hamza abi, senin imzadığın adidas questra marka topum bile vardı be abi. olmadı be. sen de bit ne olur azalarak bit bu ülkenin boğazına kadar boka batmış futbol federasyonunun diğer yöneticileri gibi bit ne olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın