• 19354
    "oyuncularıma ve kendime bir gün izin verdim. bir günlük iznimde çeşme'ye ailemin yanına gittim, az önce uçaktan indim salona geldim. yönetim kurulumuz ve sayın başkanımızın kararına saygılıyız ancak sezon bitene kadar biz burada durum ne olursa olsun antrenmanımızı yapacağız."

    "bazı yayın kuruluşlarında final serisindeki gerilimin üst noktaya tırmanmasında benimde payımın olduğu belirtilmiş. biliyorsunuz seride 2-0 gerideydik, camiama ve oyuncularıma moral aşılamak için "ne olursa olsun biz şampiyon olacağız" sözüm gerginliği bu noktaya taşıdıysa, eğer gerçekten sebep buysa, ben rakip camiadan ve seyircilerden özür diliyorum ancak rakip takım başkanından da özür bekliyorum."

    "yine sosyal medyada rastladığım bir haber, fenerbahçe amblemli havluyu ayağımın altına almışım... tamamen şehir efsanesi. rakip takım oyuncusu kleiza anlamsız bir şekilde havluyu bana fırlattı, bende yere düşen havluyu ayağımla saha dışına çıkarttım, olay bundan ibaret."

    "biliyorsunuz 2009 yılında efes pilsen'i çalıştırıyordum. final serisinde fenerbahçe'ye karşı ilk iki maçı kaybettik, üçüncü maçta son periyoda 15 sayı geride girdik. o maçı kazandık, sonrasında zaten maç kaybetmeyip şampiyon olduk. takibinde yapılan testlerde bir oyuncumuzda yasaklı maddeye rastlandı, ne efes pilsen kulübü ne teknik ekip herhangi bir yaptırıma uğramadı, federasyon yetkilileri titiz bir çalışmayla oyuncuya gerekli cezayı verdi. ama rakip takım başkanı o günden beri şahsım hakkında "dopingci" algısı oluşturuyor."

    ergin ataman
App Store'dan indirin Google Play'den alın