NBA Final 5. Maçı
03:30 At&t Center
104 - 87
  • 12
    maçın ilk çeyreği neydi, ikinci çeyreği ne oldu yahu ? yanlış değilsem ilk çeyrek fark 17-18 sayı kadar miami lehineydi, ikinci çeyrek bittiğinde ise skor 7 sayı san antonio lehine gösteriyordu.

    miami'de lebron james 17'si ilk çeyrek olmak üzere 20 sayı attı ve 8 ribaund aldı. ilk çeyrek öyle bir coştu ki insan üstü bir performans gösteriyordu.17 sayı 6 ribaund 2 blok ilk çeyrekte ulaştığı rakamlardı ama ikinci çeyrek takımıyla beraber o da normale döndü. dwayne wade ise yokları oynamaya devam ediyor ya da lebron böyle performans gösterince o da sıradan bir eleman gibi kaldı diyeyim. lebron dışında en skorer isim o ki kendisinin 8 sayısı var.

    san antonio'da manu ginobili ise spurs'un geri dönüşündeki esas isim. hele bir pozisyonda öyle bir penetre etti ki içeri, birine dalacak diye düşündüm, savunmayı da kendisiyle sürükleyip chris bosh'un üzerinden o uzun zamandır yapmadığı smacını yapıştırdı. şu ana kadar 14 sayı attı ama sayıyla beraber takımını da ateşledi, kawhi leonard 15 sayıyla takımının bu alandaki lideri. tim duncan ise udonis haslem'den blok yiyene kadar durgundu. bloğu yedikten sonra kendine geldi ve arka arkaya 6 sayı attı. toplamda da 8 sayısı bulunuyor.

    az sonra ikinci yarı başlayacak, eğer miami savunma anlamında kendine gelemezse ve hücumda da lebron'a destek sağlayacak bir eleman bulamazsa işleri zor, san antonio buradan maçı taraftarının da desteği ile alır götürür ve şampiyonluk kupasına uzanır.

    edit: manu ginobili'nin smacı için sizi enciniyir'in entrysine alalım sözlük; (bkz: #1505598)
App Store'dan indirin Google Play'den alın