• 19319
    “genç bir oyuncu olarak kulübede oturarak kendimi geliştiremem. kulüple konuşacağız. eğer oynamayacaksam bir çözüm bulunması gerekiyor. buna galatasaray karar verecek”

    “zaten galatasaray’ın oyuncularına ödemeleri bazen geç yaptığını biliyordum. konu sadece para değil. ben kesinlikle kaçmadım. böyle bir durum yok. evet erken ayrıldım. bunun nedeni evlenmemle ilgili. bu durumdan hem mancini’nin hem de yönetimin haberi var. evleneceğim için erken gittim. paramı alamadığım için kaçtığım ve geri dönmeyeceğim iddiaları doğru değil”

    “önümüzdeki sezon ne olacağını bilmiyorum ama ben futbol oynamak istiyorum. genç bir oyuncu olarak kulübede oturarak kendimi geliştiremem. kulüple oturup, konuşacağız. eğer oynamayacaksam buna bir çözüm bulunması gerekiyor. buna galatasaray karar verecek”

    “ben hiçbir zaman galatasaray’ı bir basamak olarak görmedim. galatasaray benim için dünyanın en büyük 15 kulübünden biri. türk telekom arena ve taraftar inanılmaz. kulüpte kimseyle de bir problemim yok zaten. fakat yeni statüye göre önümüzdeki sezon 5 yabancı futbolcu sahada olabilecek. bu da benim işimi fazlasıyla zorlaştırıyor.”

    “kendimi kupaya hazır hissediyorum. ilk maçta arjantin karşısında alacağımız iyi bir sonuç bizi gruptan çıkabilir. bu maçtan mutlaka puanla ayrılmak istiyoruz. iran ve nijerya kalite olarak bize yakın takımlar. bu yüzden gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum”

    izet hajroviç
App Store'dan indirin Google Play'den alın