• 19316
    "galatasaray'ı çok sevdim. taraftarına hayran oldum. arada sırada benimle ilginç diyaloglara girseler de çok saygıdeğer bir destek veriyorlar takımlarına. bunu sadece futbolda değil, basketbolda da gördüm. bu sevginin bir 'bağ' olduğu çok belli. 

    galatasaray'dan ayrıldım. çünkü buraya gelirken bana çizilen felsefik tablo ile 3 aydır anlatılanlar arasında büyük farklar var. ekonomik sıkıntılar yüzünden ayrıldığım doğru değil. her kulüpte sıkıntılar olabilir. bunlar birlikte paylaşılır. sorunlar giderilir. futbol kolay bir oyun değil. bunu tahmin ediyorum herkes biliyordur.

    fakat son 3 aydır ben zaten iyi sinyaller almıyordum. bunu ekonomik olarak değil felsefik olarak söylüyorum. birlikte çıktığımız yoldan sapmalar var. istenenler farklı. başkan bana ekonomik sıkıntılardan bahsetti ama altında başka şeyler olduğu anlaşılıyor. benden istenen takımı kurmak için sabır gerekiyor. bunu galiba kaybettik. benim de bu şartlar altında galatasaray'da kalmama gerek yoktu. hem fazla ekonomik yük de olmak istemem. 

    çok kaliteli ve gururlu futbolcular tanıdım. hepsiyle keyifli ya da kötü anlarımız oldu. sonunda bir takım olduk. ama artık yokum. bütün oyuncularıma bol şanslar diliyorum. umarım hayat onları hep iyi yöne doğru götürür. 

    bana galatasaray'ı tanıtan, sevdiren herkese çok teşekkürler. sadece tek bir isteğim var. florya'dan 4-5 isim verdim. onlara lütfen iyi baksınlar. onlar galatasaray için önemli insanlar. ve bu insanlar futbolcu değiller. galatasaray'ın nasıl bir marka olduğunu gittiğimiz her deplasmanda daha net gördüm. dünyada bu potansiyele sahip takım yok. galatasaraylılar kulüplerinin değerini bilsinler." 

    roberto mancini
    (bkz: üşüyoruz reyiz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın