• 19274
    "bir kez daha fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduğumuzu, maç boyunca gösterdik. serinin ikinci maçının son 3 dakikasında bize yapılanlar karşısında normal oyun kuralları uygulansaydı, şimdi karşınızda 2-1 geride değil, 2-1 önde olan takımın hocası olarak oturuyor olacaktım. ancak hiç önemli değil. 2-0 geride olduğumuzda 'bu seriyi burada 2-2 yapacağız ve sonunda da şampiyon olacağız' demiştim. çünkü fenerbahçe'den daha iyi takımız, daha iyi basketbol oynuyoruz. bugün de maçın akışı içinde doğru şeyleri yapan, savaşan, hücumda topu doğru paylaşan taraf bizdik. sadece bir dönem, fenerbahçe'nin 4 kısaya döndüğü zaman biraz bocaladık. alışık olmadığımız bir basketbol tarzıydı ama onun da çözümünü ürettik. takımın en skoreri arroyo, 4 sayıyla oynadı ama ender ve cenk'ten skor katkısı, bonsu'dan da dinamizm aldık."

    "hataların bu kadar bariz olmaması gerekiyordu ama oldu. bunu bir art niyete de bağlamıyorum. maçlarımızı tecrübeli hakemler yönetiyor ama etki altında kaldılar. biz, bunu geçtik, fark etmez, 2 avans verdik. buradan şampiyon olacağız. bunu yeniden mazeret olarak öne sürmeyiz"

    "serinin ilk maçından sonra farklı kaybettiğimiz için beyefendi (mehmet yavuz akıska) hakkında konuşmadım. maç boyunca aleyhime hakaret edildi. yıllardır süregelen hakaret devam edildi ama sakin kaldık. gördük ki hiçbir uyarı yapılmadı. benim doping yapmadığımı, türkiye'de ve avrupa'da herkes biliyor. sağ olsun ikinci maçın komiseri kadir özçelik, ilk dakikada anons yaptırdı. bu maçta beyefendi sahaya bir tane çakmak geldi diye oyunu durdurdu ve anons yaptırdı. yaptırdığı anons doğru ancak aynı karşılığı ve saygıyı ben de bekliyorum."

    ergin ataman

    (bkz: 8 haziran 2014 galatasaray fenerbahçe basketbol maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın