• 77
    kariyer anlamında ligimizin en değerli basketbol oyuncularından birisidir, fakat gerek lig gerekse play off döneminde oynadığı hemen hemen her maçta bu adamın takıma zarar verdiğini görmemek için bir basketbol cahili olmak gerekir. bu adam bu sene basketbolu kafasında bitirmiş, içeriye penetre etmeye korkuyor, üçlük atmaya korkuyor. tek bildiği şey feyk atıp orta mesafe şut atmak ki kariyerini az çok takip eden birisi, bu durumun kendisinin oyun tarzında olmadığını az çok bilir.

    kendisinin takıma takılma sebebi gordon'dan boşalan delici oyuncu görevini üstlenmesi, el yakan toplarda sorumluluk almasıydı. elbette kimse kendisinden siena günlerindeki ya da milano'da ilk zamanlarındaki performansı beklemiyor ama bu adam şu an zarar veriyor. tbl 2014 play off finalinde serinin kalan üç maçında 30+ oynayıp şampiyonluğu getirsede kendisi hakkında fikirlerim aynı kalacaktır. bir maçta kahraman olmak için 10 maç harcayan basketbolcu takıma zarar verir.

    8 haziran 2014 galatasaray fenerbahçe basketbol maçında linç edilmemesinin en büyük nedeni cenk akyol'dur. umarım serinin kalan maçlarında alacağı süre minimum'da tutulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın