resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9505
    burak yilmaz gibi kendini asma asamasinda olan (maslow dayiyi hatirlayin) bunu yaparken dis gorunusunu de kisisel bir asama olarak goren ve bunu farklilastirip kaba tabirle "cool" olmaya calisan futbolcu. kendisine kizmak ya da dalga gecmek de yersiz, cok kez hunharca hanzo futbolcularin giyimlerinin ovuldugunu de gorduk.

    "futbolcuya topcu diyenler var" dediginde de isaret ettigi nokta ayni; ben kendimi asmaya calisiyorum, ben siradan degilim, ben otekiyim.

    burada yaptigi hata kendisine benzer digerlerinin yaptigi hatayla ayni. bu tarzlari icten gelen bir durtu degil, sonradan gelen bir dayatma oldugu icin biraz egreti duruyor. bunun yaninda kendisini bunu yone itenler bu isten yeterince anlamadigi veya onlar da bunu sonradan gordugu icin mutlaka bir yerde hata yapiyorlar. bu da genelde ayakkabida gerceklesiyor. turkler olarak italyanlara benzedigimizi iddia edip onlarin yaptigina benzer ayakkabilar giymeye calissak da alismadik popoda don durmaz misali o ayakkabilar bizim ayaklarda durmuyor. bunun sebebi de arda'nin hatasiyla ayni, detaylari cozememek. arda'nin sectigi veya arda'ya secilen ayakkabi tarzinda degil ayakkabinin kendisinde sknti var. eger pantolonunda farkli renk bir ceketle renkli islemeli bir gomlek giyseydi bu ayakkabi siritmayabilirdi. fakat duz bir gomlekle, duz bir takim giyince -ki takimin kesimi basarili- ayakkabidaki isleme evinden zorla cikartilan arkadas gibi bakiyor takimin altinda: "ne isim var burada?"

    ha bu arada, arda'nin bacak boyu kisa oldugu icin ve ust baldiri vucuduna gore kalcasina dogru fazla kalinlastigi icin iyice bodur gorunuyor dar kesim pantolonla. haliyle cok dar bir pantolon da yaptirmamis kendine, bu nedenle paca kismi fazla "loose" duruyor, ayakkabi zaten kotu secim, iyice kotu gorunuyor.

    galatasaray sozluk fashion&trends departmani gururla sundu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın