• 980
    türk halkının uyanmasını istemedikleri bir sebepten dolayı borusunu çalmaya devam edecektir. hemde kimin parasıyla biliyor musunuz ? sizin.

    nedir bu türk halkının haberi olmayan şey ? anayasal hakkı olan ''protesto''. peki neden protesto edeceğiz çünkü tarafsız bir yayın yapmıyor. sende bir müşteri olarak bu durumdan memnun değilsin. lig tv'nin sizce murat murathanoğlu ve ismet badem'in* fenerbahçeli olduğundan haberi yok mu ? var tabi amk. yanlı yayın yaptıklarından haberi yok mu ? var tabi amk. peki yıllardır bu adamlar değişti mi ? hayır. demek ki sen memnunsun bu işten ey galatasaraylı. hiç sağa sola bakma.

    dedim ya protesto nedir nasıl yapılır bilmiyoruz diye ve öğretmek de istemiyorlar. bir ürünü protesto etmek istiyorsan o ürünü bir daha almazsın. şirket kendi ürünlerinin artık satılmadığını fark eder ve revizyona gider. biz lig tv alalım. ama ismet badem'i, murat murathanoğlu'nu istemeyelim. ama bunu lig tv alarak yapalım. nah yaparsın. sen adamların parasını ödedikçe onlar için hiç sıkıntı olmaz. parayı kes bak ne oluyor.

    şuan da 10000 tane galatasaraylı üyeliğini kapatsa. neden olarak ismet badem ve murat murathanoğlu'nun yaptığı yayın dese bakın yarın ne oluyor. bir deneyin ya. yıllardır bu adamların parasını ödemekten sıkılmadık mı ? benim içim rahat bu arada ben ismet badem'in cebine para koymuyorum haberiniz olsun. 1 senedir gsvid bana gerekli yardımı yapıyor sağolsun. ayrıca bu söylediklerimin aynısı rıdvan falan filan onlar için de geçerli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın