• 19232
    "başarili bir sezon demek mümkün"

    "hoca değişiminden, şampiyonluğa yaklaşık kaybetmeye kadar çok şey yaşandı. baktığın açıya göre, galatasaray başarılı da, başarısız da değerlendirebilir. eğer şampiyon olamadıysa başarısız demek mümkün. ama devler ligi'ne gidiyoruz, türkiye kupası'na gidiyoruz, bütün branşlarda şampiyonluğa koştu. oradan baktığında galatasaray başarılı bir sezon geçirdi demek mümkün."

    "değişim tabii ki sancili oldu"

    "takımın hoca değiştirmesi oldukça sancılı bir operasyon. kaldı ki değiştirdiğiniz hoca, fatih terim gibi galatasaray tarihine damgasını vurmuş bir isim olursa, tabii ki sancılı olmuş. mancini ülkeyi, takımı tanımadan aldı ve ligi 2. bitirip, türkiye kupası'nı da aldı. ben hocanın iyi bir sezon geçirdiğine inanıyorum. sadece lucescu değil, spekülasyon türk spor basınında çok yapılan bir şey. ortada fol, yumurta yokken senaryolar yazılıyor. sabah uyandım telefona baktım, gazeteci arkadaşları lucescu ile yemek yemişsiniz diyor. tabii ki gerçeği yok."

    "başkan 'çilek mevsimi kapandi' dese de..."

    taraftarın kimin geleceğini merak etmesi normal, ben de merak ediyorum. kimin geleceğinden öte, genel transfer politikası ile ilgili konuşabiliriz. mali durum nedeniyle çok açılmamayı düşünüyoruz. ancak elden çıkaracağımız birkaç oyuncu sonrasında, isim yapmış, yarar sağlayacak bir isim için çalışmaları sürdürüyoruz. başkan "çilek mevsimi kapandı" dese de, galatasaray'a yakışacak, isim yapmış bir oyuncu alacağımız kanısındayım.

    yabanci kararina yine tepki...

    şu anda bir dengesizlik var. federasyonun böyle bir karara imza atacağına inanmamış olmak bizim hatamızdır. bu federasyonun ne yapacağını düşünmekten vazgeçtik. mantıklı hareketler yapmıyorlar. türk futbolunun layıkı ile temsil edecek isimler gelirse, bu federasyonu başımızın üzerine koyarız.

    fenerbahçe ile oynanacak final..

    galatasaray ile fenerbahçe'nin final oynaması hep heyecanlıdır. kadınlar maçında istenmeyen olaylar oldu, umarız bu sefer böyle olaylar görmeyiz. yöneticiler aklı selim davranırsa taraftarlar böyle hareketlere imza atmaz.

    "4. yildizi talihsizliklerden dolayi kaçirdik"

    galatasaray önümüzdeki sene 4. yıldızı alacaktır. bu sene bazı talihsizliklerden dolayı 4. yıldızı kaçırdık, çok yaklaşmışken kaçırdık. bu sene aynı hataları yapmayız.

    selçuk, burak, muslera'nin sözleşmesi...

    "türkiye'nin en iyi yerlileri galatasaray'ın kadrosunda. tabii ki hak ettikleri değeri vereceğiz. layık olana, hak ettiğini vermeye çalışıyoruz."

    kombine satişlarina yönelik...

    "kulübün sıcak para ihtiyacı açısından kombine satışı çok önemli. beklentimiz aynı satışların gerçekleşmesi. ancak bu passolig ile bu nasıl olacak, bilemiyorum."

    "gönlüm devler ligi kupasindan yana"

    "galatasaray'ın hedefi her zaman en iyisidir. benim gönlüm şampiyonlar ligi kupasını almaktan yana. galatasaray'ın en iyi yere kadar gitmesi türkiye'nin de gururudur."

    "mancini, 'ben ne yaptim' diyordu"

    "taraftarların tepkisi duygusaldı. terim'in gidişinden, mancini'nin sorumlu neden tutulduğunu da anlamadım. o da anlamadı zaten. "ben ne yaptım, bana neden bağırdılar" diyordu."

    "başkan 2016'dan sonra olmayacak çünkü..."

    "başkan 2016'dan sonra olmak istemeyebilir, anlıyorum. g.saray başkanlığı dünyanın en zor işlerinden bir tanesi. onun da büyük bir işi var, devam ettirdiği. arkasından gelen genç başkan adaylarına yol açmak istiyor. bence tutarlı bir beyanattı. son dakika demektense, şimdiden 2016'dan sonra yokum demek kendisiniz hazırlayın ve yarışın mesajı vermektir."

    sukru ergun
App Store'dan indirin Google Play'den alın