• 584
    --- fenerbahce.org'dan alıntı ---
    öncelikle belirtmek isteriz ki; uefa'nın uyguladığı prosedür; uefa'ya yapılan her tür şikayet için uygulanmakta olan rutin işleyiş ve prosedürden farklı olmayıp trabzonspor'un şikayeti üzerine türkiye futbol federasyonu'na iletilen evraktan ibarettir.

    bununla birlikte büyük bir infialle kamuoyuna servis edilen bu şikayet üzerine kulübümüzden herhangi bir savunma talebinde bulunulmadığı gibi bu şikayetin ciddiyeti (!) ile orantılı olarak dosya herhangi bir uefa disiplin müfettişine dahi sevk edilmemiştir.
    --- fenerbahce.org'dan alıntı ---

    uefa'nın 17.07.2014'te hakkında karar vereceği trabzonspor şikayeti ile ilgili bu açıklamayı yapmışlar.
    akıllara şike ile ilgili önceki açıklamaları ve akabinde çıkan uefa kararlarını getirdi.

    --- hürriyet gazetesi'nden alıntı ---
    - trabzonspor, türkiye futbol federasyonu’nu, uefa’ya şikayet etmişti. ve açık açık şunları yazmıştı şikayet metnine:
    - siz şikeden dolayı fenerbahçe’yi cezalandırdınız. ama tff, sizin verdiğiniz cezaya rağmen şampiyonluk kupasını trabzonspor’a vermiyor ve fenerbahçe’yi cezalandırmıyor. gereğini yapın.
    - bu başvuru üzerine uefa, tff’den savunma istedi. ve tff’nin, disiplin kurulu’na verilip verilmemesine 17 temmuz tarihinde karar vereceğim yazısını gönderildi. bu yazı hem trabzonspor’a, hem de tff’ye ulaştı.
    --- hürriyet gazetesi'nden alıntı ---

    o tarihten sonra artık dosyayı müfettişe mi sevkederler, yoksa volkan'a danışıp bunlar türkçe biz nasıl anlayacağız diye mi sorarlar bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın