• 19208
    son saniye gol yedikleri 11 nisan 2014 konyaspor beşiktaş maçı için,

    “o maçta hakem hatası olabilir. ancak biz beşiktaşız, büyük takımız. asıl hata bizde… 3-5 saniye daha topu dolaştırabilirdik. bunu yapmadık, orada kaybettik. kırılma anı konyaspor maçıdır. araba orada devrildi, fay orada kırıldı”

    terim için,

    “hocamız milli takım’ı kulüp havasına soktu. burada, g.saray, fener, beşiktaş, trabzon ve diğerleri yok, sadece milli takım var. bana göre fatih terim, türk futbolunda kilitli kapıları açan altın bir anahtardır. avrupa şampiyonası’na gideceğimize canı gönülden inanıyorum.”

    “ben beşiktaş taraftarının önünde oynuyorum. çarşı grubu müthiş, onlar en iyisi. ancak milli takım’ın öyle bir taraftarı olmalı ki, çarşı’dan bile iyi olmalı. çünkü burası milli takım ve hepimizin ortak değeri. nasıl en iyi oyuncular sahaya çıkıyorsa tribünde de en iyiler olmalı.”

    olcay şahan

    gerçekten de bizde milli takım taraftarı yok malesef, en son 2002'de böyle bir hava olmuştu. sonra ben 2008 de bile öyle hava görmedim. tribünler kırmızı olsa her maç. her avrupa deplasmanımızda kırmızı giysek vs. ama nerede??
App Store'dan indirin Google Play'den alın