resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 954
    ne hucumda ne de savunmada iyidir. daha 40 firin ekmek yemesi lazim 40. burak'in atamadiklari ile kendisinin tutamadiklari sampiyonlugumuza mal olmustur.

    antalya macinda burak'a kestigi top disinda söyle saglam bir orta yapip defansin aklini aldigi pozisyon hatirliyor musunuz? yok...

    sneijder'in "al da at" dedigi pozisyon disinda golu de yok. hucumda nasil etkili bu cocuk? rakip takimin sol beki 3 gol 14 asist yapmis, telles ve motta asagi yukari ayni sayida maca cikmislar motta daha etkili olmus, terim'in burun kivirdigi ama arsenal'in pesine dustugu ali adnan 3 gol 9 asist ile sezonu tamamlamis. hadi istatistigi siktir et, oyun icinde de anlik parlamalari haric alex etkisiz. siz hangi hucumdan bahsediyorsunuz?

    futbolculara köru körune baglanmayi anlayamiyorum. sneijder'i yerden yerde vurup, uyelik yaktiracak kadar agir elestirdiginiz gunlerde, sabretmemiz gerektigini belirtmistim. cunku saha icinde o sinyali veriyordu sneijder. simdi de fikrini söyleyenlere hakaret edecek kadar gözü kör savunuyorsunuz alex'i. sonra da buyuk hayal kirikligina ugruyorsunuz.

    ben bir galatasaray taraftari birey olarak alex'in oyununda isik misik görmedim. benim nedense telles deyince aklima otoban olmus bir sol kanat ve yaptigi kritik hatalar geliyor. son bir arguman kaldi o da alex'in kamp yemesi gerektigi. kamp yedikten sonra dahi bu performansina (özellikle de 4ncu yildiz mucadelesi varken) devam ederse devre arasi kiralik gider. önumuzdeki sezon kamp yemis bir telles umarim bu fikirlerimi curutur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın