• 5
    sebebi futbol romantiklerinin azalması ve endürstriel futbol taraftarının artmasıdır.
    iphone 5 mi çıktı, 4'ü değiştir. 5s mi çıktı hemen 5'in yerine onu al...
    oysa bu tüketim çılgınlığı ekonominizi, gücünüzü, geleceğinizi elinizden alır.
    galatasaray'ın elinde 2 yıldır şampiyon olan, zaman zaman da müthiş maçlar çıkarmış bir kadro var. mesela selçuk inan bu kadronun temel taşı. geçen sezon selçuk'a laf etmek sözlükten uçmanıza yol açacak bir infiale yol açarken bu sezon kötü performansı sonrası neredeyse selçuk'u savunanlar taşlanır konuma gelmiştir.
    nokia 3310'um vardı bir ara. sen de ilk cep telefonu ben diyim hayır ikincisi... polis telsizinden büyüktü neredeyse. bozulana kadar kullanıcam diye yemin etmiştim. 7 sene falan bozulmadı. bozulduğunda gittim akıllı telefon aldım. düşün, arada o kadar değişti telefon teknolojisi. bende de kalmadı fakat o romantiklik. şimdilerde; geçen sene iphone 4s'imin yerine aldığım son model iphone 5'imle dolanıyorum.
    neyse allahtan hala futbol konusunda romantiğim. galatasaray'a bir şeyler katmış adamların hep arkasında oldum. arda eleştirilirken onu savundum. selçuk, burak eleştirilirken onları savunuyorum. emre çolak çıkış yapsın diye umut ediyorum, taraftar olarak elimden geldiğince destek veriyorum. sadece başarı değil derdim, başarıyı biraz da bu futbolcularla yakalamak istiyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın