resim
Diego Ribas da Cunha
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 276
    bu sezon 37 maçta 7 gol ve 4 asistle oynamış futbolcu.

    wesley sneijder ise 42 maçta 17 gol ve 9 asistle oynadı.

    gel gelelim über zekalı fenerbahçe taraftarına göre sneijder, diego'nun ayak baş parmağı bile etmezmiş. diego sneijder'le top gibi oynarmış. işte bildiğimiz fenerli zırvaları yani.

    bu adamı sneijder'le kıyaslamak = fenerbahçelilik. net.

    wesley sneijder real madrid, inter gibi avrupa'nın dev takımlarında oynamış, jose mourinho gibi hocalarla çalışmış, şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşamış şu anda türkiye ligindeki en kariyerli, en büyük yıldızdır. kilit maçlarda yaptığı güzel işlerle takımına başarıya götürür. winnerdır. 2014 dünya kupası'nda 10 numaralı formasıyla ülkesi hollanda'yı aslanlar gibi temsil edecektir. bunların yanı sıra kendisi 2010 dünya kupası'nın en iyi 11'ine seçilmiş ve yine aynı yıl uefa tarafından yılın orta sahası seçilmiştir.

    diego ise kaliteli bir topçudur, kabul. fakat gelebildiği en iyi nokta geçtiğimiz sezon koyduğumuz juventus olmuştur ve orada da bir bok yiyememiştir. ayrıca atletico madrid takımında şampiyonlar ligi finali görmüş fakat final maçında tercih bile edilmemiştir hocası tarafından. finalde de şampiyonluk yaşayamamıştır zaten. bu açıdan fener'e yakışan bir loserdır kendisi. ayrıca 2014 dünya kupası'nda brezilya milli takımına çağrılmamıştır. kendisi yerine chelsea'deki oscar tercih edilmiştir.

    sneijder'i itibarsızlaştırıp diego'yu yüceltmek, hatta ve hatta sneijder'den iyi olduğunu iddia etmek mal fenerlilerin yapacağı iştir ancak. ama yine de hor görmeyin siz. adamlar yıllar sonra bir yıldız transferi yapacaklar. heyecanlarını normal karşılamak lazım.

    siz en iyisi şöyle yapın. bir fenerli karşınıza geçip de "diego sneijder'den daha iyi yeeaaaa" falan derse şu iki fotoğrafı gösterin:

    http://2.bp.blogspot.com/...ijder_2010_05_22.jpg
    http://static.goal.com/247400/247415_gallery.jpg

    üstüne de şu videoyu izletin:

    http://www.youtube.com/watch?v=M48NaOsYvM8

    muhtemelen error verecektir ve ardından olayı 6-0'a getirmeyi başaracaktır mutlaka. şimdiden uyarayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın