• 8108
    biraz önce tamamen bu sözlükten tanışmış 6-7 erkek bir eve doluşup şampiyonlar ligi finali'ni izledik. azımız atletico'yu, çoğumuz ise real'i destekliyordu. atletico golü atınca artık evdeden nasıl bir gool sesi çıktıysa; yan binada oturan spor yazarı ama harbi galatasaraylı bir abimiz çıkageldi ve maçı beraber izledik. maç oynanırken herkes kafasına göre bir takımı destekliyordu. hatta aramızdan biri "real'in ilk golünü ramos atar" diye bahis oynadığı için her kornerde ramos diye dileniyordu. ne ara devre arası oldu, herkesin konuştuğu bir tek bir şey vardı; "acaba bir gün biz de burada olacak mıyız?"

    ikinci yarı başladı; yine bağırışlar, kıyametler. atletico'yla defans yaparken adeta real'le golü arıyorduk. zira herkesin kafasında yine tek bir şey vardı; "biz burada olsaydık ne yapardık?" atletico gibi öne geçsek defans yapar, real gibi geri düşsek tüm hatlarımızla saldırıdık.

    sanırım bugün sözlüğün düştüğü durum bu. herkes kendi kafasındaki finali oynadı. zira herkesin bildiği bir şey var ki; "bir gün biz de burada olacağız."

    ve "o kupayı kaldıracağız!"
App Store'dan indirin Google Play'den alın