• 8105
    artık telefonuma arkadaşlarımdan "napıyorsun diye soracağım ama kesin sözlükteyim diyeceksin" tarzında mesajlar gelmesine sebep olan ve en küçük yazarsıfatında olduğum sözlüktür. tiyatro provalarım, turneler falan derken, şimdi de sınavlar başladı. hatırlar mısınız bilmem veya hafızalarınıza iz düşürebildim mi bilemem ama ilk yazar olduğum zamanlarda aktiftim. sürekli olarak yazıyordum. fakat bu sene tiyatro faaliyetlerim çok yoğun olduğundan yaklaşık 2-3 aydır gereken katkıyı verememekten dolayı kendimi üzgün hissetmekteyim gerçekten. ha bir de izmir'de yaptığımız turnede haber vermeme rağmen "(bkz: #1475290)" hiçbir kardeşimin, abimin gelmemesinden dolayı üzgünlük duyduğumu belirtmek isterim. belki gözünüzden kaçmıştır, belki iş gününüzdür, okul, sınav vs... canınız sağolsundur.

    biliyorsunuz ki sancılı bir dönemden geçtik. fatih terim olayı patlak verdi sezonun 5. mi 6. haftasında mı ne o civarlarda işte. takımda her şey kötü gitti. ilerleyen zamanlarda biz bölündük aysalcı, mancini fanboyu ve terimsporlu olarak. hararetli tartışmalara tanık olduk. bir sürü kalp kırıldı. birazdan yazacaklarımı büyük tedirginliklerle yazacak olmamdan şüphe duymayın. belki sözlüğün en küçüğü olarak bana düşmeyecektir ama fikirlerimi beyan etmek isterim. bu sabah gördüğüm 24 mayıs 2014 atletico madrid real madrid maçı için yapılan tartışmalar biraz da bu entry'ime yön vermiştir.

    sevgili büyüklerim; gerçekten sorunumuz ne ya? harbiden bakın soru açık ve net sorunumuz ne? sezonun başından sonuna kadar ne küfürleşmeler, ne gereksiz tartışmalar, nickaltında kavgalar... bu mudur yani? hakikaten bu muyuz biz? sözlüğün ilk açıldığı zamanlardaki entry'lere baktığım zaman hep bir hoşgörü, samimiyet, arkadaşlık söz konusu. zaten bu platform saygı ve hoşgörü çerçevesinde, birbirimize her spor dalında, ana merkezi kesinlikle ve kesinlikle gaassaray olan paylaşımlarda bulunmak değil mi? neyi alıp veremiyoruz ki? afedersiniz, gerçekten tenzih ederek söylüyorum, sokarım atletico'suna, real'ine. yani bizi sadece koca kafadan* dolayı ilgilendiriyor bu ama sabahtan beri üstünde yapılmayan tartışma kalmadı. bize ne? hah aldı real ne geçti elimize söyleyin? parayı bize mi verdiler?* tekrardan söylüyorum yanlış anlaşılmasın. burda kimseye gider yapmak, öğüt vermek değil derdim. haddim de değil bu. fakat artık bu sabahki tartışmalardan sonra da rahatsızlık duyduğumu açıkça söylemekten çekinmek istemedim. eminim tek rahatsız olan ben değilimdir. belki rahatsız olduğum için "rahatsız olduysan siktir git o zaman" falan da denilebilir. tamamen varsayımdan yola çıkarak söylüyorum; maçı 2-0 yenerken, 3-2 geriye düşünce stadı terkedenlerden, tribünde birbirini yiyen tinercilerden, en ufak hatada deli gibi aşık olduğunu söylediği renklerin formasını terleten adama küfür edenden bir farkımız olmalı bizim. biz gaassaraylıyız efendiler! bunu hatırlatmak gafletine düşmek değil, söylemek nazikliğinde bulunmak istedim.

    umarım bu aileye daha farklı şeyler katarak yazarlığımı sürdürürüm. hepinizin ellerine, yüreklerine sağlık der, iyi geceler dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın