resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 435
    --- alıntı ---

    beşiktaş başkanı fikret orman ligtv'de hem geçen sezonu değermendirdi, hem de gelecek sezon için transfer de dahil bir çok konuyla ilgili bir çok konuya değindi:

    "diego ile ilgilendik. ama birinci alternatifimiz değildi. bizim birinci alternatifimiz farklı. diego'ya yılda 2.5 milyon euro önerdik. bizim tavanımız budur. 2 milyon da imza parası önerdik. fenerbahçe daha fazlasını önermiş. onlara hayırlı olsun

    olcan adın istediğimiz bir futbolcu. olcan bir senesi kalmış çok kıymetli bir oyuncu. beşiktaş'ta görmek isteriz. beşiktaş'ta oynamak isterse gelir. olmazsa olmaz değil ama...
    cenk tosun hariç 5 oyuncu olacağız. 3 ya da 4 tanesi yabancı olacak. sadece taraftarı memnun etmek için 35 yaşında futbolcu almam. bu beşiktaş'a ihanet olur. 10 milyon euro transfere para harcayacağız
    biliç ve önder özen'in çok bel bağladığı fernandes hayalkırıklığı oldu. ben satalım dedim. onlar tutmak istedi.
    slaven biliç kendi çalışacağı ekibi kendisi seçer. ama ben bir yerli yardımcı istiyorum. hocayla takım arasında olsun istiyorum. önder özen yerli yardımcı olayını biliç ile görüşecek.

    gökhan töre ile anlaşırsak bonservis için görüşebiliriz. ama daha gökhan ile anlaşamadık. takımın dengesi var. bozamayız. gökhan'ı beşiktaş'ta görmek istiyoruz. ama olmazsa olmazımız değil.

    yıldırım demirören ile hibeler konusunda bir noktaya geldik. akılcı bir yaklaşımı olması lazım. kendi ailesiyle de tartışıyordur. yıldırım demirören ile borç olayını çözmek istiyorum. bir kısım ödeme, bir kısım sporsorluk olacak.

    hakemler eyyamcılık yapıyor. kimsenin etkilenmesine gerek yok. çıkın gördüğünüzü çalın. fenerbahçe maçında kırmızı kart gösteriyor. ikinci yarıda necip'i atıyor. denge yapmaya çalışıyor. gerek yok bunlara. kendi stadımızda oynasak hakemler o kadar yapamazlar.

    taraftar gitmiyor olimpiyat'a. gençlerbirliği maçında 2613 bilet satılmış. bir an önce inönü'ye dönmeliyiz. benden başka kimse bu stadı yıkmaya cesaret edemezdi. izinler, gezi olayları! başbakan sözünden dönmedi. 8 senede 2 sene stad mı kapanır. beşiktaş'a zarar verenleri stada sokmayacağım.

    bizi protesto edenler kaç bilet almışlar? senetleri neredeymiş? kamera kayıtları nerede? hepsini açıklarım. benden taviz yok beşiktaş'a zarar vermesinler. ne istiyorlarsa yaparım. ama çerçevesi belli. olmazsa olmazım; taviz vermeyeceğim"

    --- alıntı ---

    http://www.3puan.com/content?id=2320

    üzüldüm lan fiko, para yok dert çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın