• 1255
    transfer döneminde nedense sürekli ''hayal peşinde'' koşan bir güruh oluşuyor sözlükte.

    mesela;

    -adam turgut doğan şahin transferine karşı çıkıyor.

    ''takımda dikine oynayan adam yok, kanat oyuncusu yok. bütün sene bu nedenler yüzünden çift kanat-tek forvet oynayamamışız. hatta sneijder gibi bir oyuncuyu sol kanat oynatmışız. turgut hem yerli hem de bonservissiz transfer. milli takıma da seçilmiş. rotasyonda kullanırız işte.''

    çakma hayalperest: ''abi turgut'u alacağına altyapıya yatırım yap''

    tamam güzel bir şeyden bahsediyorsun ama bunun takımdaki kanat eksikliğiyle veya turgut'la ne ilgisi var? bugün altyapıya yatırım yapınca yaz sonuna pat diye kanat oyuncusu mu yetişecek? domates mi ulan bu?

    -5+3 kuralı konuyor. bu kurala göre yapılması gerekenleri tartışıyoruz adamlar karşı çıkıyor. neymiş neden hemen kabulleniyormuşuz. ulan 6+0+2'yi bütün sene kabullenemedik de ne oldu? fener şampiyon oldu. aktif bişey yapılacaksa hepimiz katılalım ama böyle ''konuşmayın, susun, kabullenmeyin :('' diyerek 5+3'ü koyan zihniyeti engelleyemezsin ki. neyi kovalıyorsun?

    hayal peşinde koşmak güzel de. bu arkadaşlar konuya epey uzaklar. hayalperestlik etraflıca düşünülmemiş fikirleri kovalamak değil. hayalperestlik; olmayacak bir fikri oldurmak demek. bu işe mesai harcamayan adamı dinlemem, kimse dinlemez. düşünmeden yazmayın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın