• 231
    futbolu neden seviyoruz? dünya üzerinde çoğu politik olay veya toplumsal tepkilerde tribün dinamizmi vazgeçilmez. dünya üzerinde kombine alan tüm futbol tutkunları anlık olarak tepkileriyle kendinden söz ettirebilir.

    futbolu neden seviyoruz? evet birbirimizden nefret etsekte, toplumsal olarak vicdanları yaralayan olaylarda kavga etmeyi değil yanyana gelmesini biliyoruz. ne olursa olsun kamuoyuna kattığımız dinamizm tribünden olsa bile olayın temelinde futbol ve takım sevgisi yer almakta.

    son zamanlarda siyasetin tribünde daha belirgin olarak kendisini hissettirmesiyle birlikte, bazı siyasiler futbolu ve tribünleri kötüleyen yazılar yazmaktalar. özellikle siyasi bloglarda futbol ve tribünle alakalı yazılar araştırmaktayım. örnek olarak tekyumruk'un melo için bir blog yazarını hedef alarak küçük çaplı bi tartışmaya girilmesi buna örnek.

    bu eleştiriler şu an az tabi ki ancak biraz daha yüksek sesli olursa, tribün bambaşka bir konuma gelecek gibi. e-biletin varoluş nedenlerinden birisi de bu. futbolu ve tribün dinamizmini kontrol etmek zor olduğundan, siyasetin kirli, maymun iştahlı şahsiyetleri bu bahçelerde daha çok dolaşacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın