resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 401
    yabancı sınırı 5+3 olarak belirlenmişken transferini daha çok bekleyeceğimiz oyuncudur. kişisel kanaatim gerçekleşmesi çok zor bu transferin.

    evet hepimiz olcan adın'ı galatasaray'da görmek istiyoruz. ancak trabzonspor da ufak camia değil. eminim kendisine ödemeyi düşündüğümüz 4-5 milyon eu yerine adamdan 1 sezon daha faydalanıp sonra bedelsiz olarak gitmesine göz yummayı tercih edeceklerdir. üstelik uygar bir ülkede yaşamıyoruz. zaten kötü bir sezon geçirmiş trabzonspor'un belki de tek fark yaratan oyuncusu olcan'ın satılmasını taraftar olgunlukla karşılamayacaktır.

    üstelik olcan adın satışa çıkarılsa eminim fenerbahçe ve beşiktaş da almak için galatasaray ile kıyasıya rekabete girecekler ve oyuncunun bonservis bedelinin 7-8 milyon eu civarına çıkmasına sebep olacaklardır.

    takas seçeneği konuşuluyor. eğer mevlüt erdinç transferini yapacaksak umut bulut ile takas edilmesi makul bir seçenek olabilir. ancak trabzonspor'un elinde emre güral gibi bence umut'dan çok daha iyi bir forvet oyuncusu mevcutken böyle bir işe girişirler mi onu da kestirmek zor.

    yekta olcan takası ise gerçekten üzücü olur. evet transferi mümkün kılacaksa yekta gibi bir oyuncudan vazgeçebiliriz. çünkü aynı bölgede alternatif olarak emre çolak, hamit altıntop, ibrahim, umut gündoğan ve oğuzhan kayar gibi her yaş grubundan kaliteli isimler var. alternatifsiz olduğumuz kanat bölgesine olcan kalitesinde bir oyuncu kazanmak için üzülsek de yekta'dan fedakarlık edilir. eminim o da trabzonspor'da zokora'dan doğacak boşluğu doldurup hücum hattında bir kontenjan açacağı için bordo mavilere faydalı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın