• 527
    --- alıntı ---

    siz kimsiniz ki başbakanı protesto ediyorsunuz? kardeşinizi, babanızı, kuzeninizi kaybetmiş olabilirsiniz; ama karşınızda türkiye'nin başbakanı var, acınızı asla tayyip erdoğan'a kusamazsınız. yok illa protesto ederim derseniz. hapislere de atılırsınız, jopta yersiniz, gazda yersiniz. burası türkiye.

    --- alıntı ---

    bir haber sitesinden aldım bu yorumu. öyle sözlüklerdeki, twitter'daki trollere, goygoyculara ait değil. yazıdaki tüm beyinsizlik ve kelime hataları yorumu ise yazana ait.

    anası babası 1 gece önce ölen kişi bile "istifa" diyemezmiş başbakana. eğer der ise de dayak yemeyi, şiddeti, işkenceyi hak edermiş. bu yorumu yazan piç, eşini tayyip ile yatakta bassa sevinçten çıldıracak, tezahürata başlayacak sanırım. bu ve benzeri "ilahlaştırma" sadece 1-2 kişide, çürük elmada olan bir şey değil, binlerce belki de milyonlarca bu kafada insan var.

    bu fikirde olan ve internet sitesinde kendi gibi orospu çocuğu olan yüzlerce partidaşlarından beğeni alan, like toplayan bu gibiler varken bu memleket hakkında umut var mı sizce?
App Store'dan indirin Google Play'den alın