• 28
    iki takim da sut yuzdesinin yuksek olmasi sayesinde maci bu noktaya getirdi. hucumda cok iyi oldugumuzu soyleyemem, bu sutlar girmemeye basladiginda asil bir "b" plani gerekebilir. keza onlarin da haviza dusen toplari bir sekilde almasi oyuna tutunmalarini sagladi. mehmet yagmur'dan ekstra 2 ucluk bulmalari ve iverson'in bonsu'ya gore size avantaji da buna eklenmeli.

    ikinci yari marko ve arroyo belirleyici faktor bizim icin. cunku onlarin skora katkisi takimi bir ust seviyeye tasiyor her zaman. erceg bu kadar yuzdeli bitiremez maci, 8de 8 uclukle bitirirse play off tarihine adini yazdirir zaten. o nedenle arroyo ve marko cok onemli. savunmada cozmemiz gereken verdigimiz hucum ribauntlari ve yardimlarin biraz gec gelmesi. hucumda da marko sayi atsin dedik ama marko top almaya cikarken yine cok yavas kaliyor. besiktasin savunmacilarinin ayaklari markoya gore cok hizli. daha hizli paslasmaliyiz marko icin set hazirlayacaksak.

    ben 16-18 arasi farkla ilk yariyi bitirebiliriz diyordum, maalesef 2 kotu hucum ve iki basit hatayla fark 12'ye indi. insallah ikinci yari savunma hatasi yapmayiz, onlar yoruldukca hucum zaten bir sekilde isler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın