resim
Tolga Zengin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:40
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 283
    kendisinin de artık sosyal medyayı iyice takip edip. sosyal medyanın gazına geldiğini düşünüdüğüm futbolcudur.

    eğer öyle değilse, kusura bakma ama ağır gel tolga dediğim türkiye cumhuriyeti vatandaşıdır. sen kimsin ki millete adamlık dersi vermeye kalkıyorsun? eğer biri birini satıyorsa erkek adam, ortada bırakılmış karı gibi, yakarmaz ve kendisini satan arkadaşıyla dostluğunu bitirir.

    ayrıca sen dany'nin durumunu nereden biliyorsun, belki acil paraya ihtiyacı var. belki borcu var, belki çocuğu kaçırıldı fidye istiyorlar, belki de başka bir sorunu var. sen nereden biliyorsun da oradan kalkıp ahkam kesiyorsun kafana göre. ayrıca adam sonuçta profesyonel bir futbolcu, para için oynuyor bu oyunu belki ve beşiktaş taraftarı da umurunda değil. pekala yönetim parasını verip takımdan uzaklaştırır. açıklamasını yapmak sana düşmez.

    taraftarlar tarafından beşiktaşlı tolga, rakip taraftarlar tarafından da adam gibi adam ya sıfatlarıyla anılmak istediğin ve bu yolda çaba sarf ettiğin gözlerden kaçmıyor. ama eğer o şekilde anılmak istiyorsan da ayağını denk al, kimse senin bıçkın delikanlı konuşmalarını çekecek değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın