• 6
    abdi ipekçi arena'da oynanacak olan maç. bbl play-off çeyrek final birinci maçı. tsi 20:45'te başlayacak. karşılaşmayı lig tv3 canlı yayınlayacak.

    bu maç gerçekten çok önemli, ufacık bir hata bile erken elenmemize yol açabilir. çeyrek final serilerinde 2 galibiyete ulaşacak olan takımlar yarı finale yükselecek. bu serinin ikinci maçını deplasmanda oynayacağız. yani evimizdeki bu maçı kesinlikle kazanıp seride 1-0 öne geçmemiz çok önemli.

    beşiktaş sağı solu belli olmayan ters bir takım. iyi günlerinde oldukları zaman, bbl'de her takımı yenebilirler. beşiktaş'ta chris lofton, tomislav ruzic, mehmet yağmur ve bradley buckman gibi tehlikeli oyuncular var. maç içinde enteresan istikrar sorunları yaşıyorlar. bir bakıyorsun bir periyot 8 sayı atmışlar, sonraki periyot bakıyorsun 25-30 civarı sayı atmışlar. dediğim gibi garip bir profil çiziyor beşiktaş bu sezon. onun için maç içinde skor ne olursa olsun taraftar asla maçtan kopmamalı.

    bizim takım euroleague macerasından sonra lige daha konsantre oldu ve 5 maçlık galibiyet serisiyle normal sezonu tamamladı. uzun sakatlıklar sonrası geri dönen oyuncularımızda artık yavaş yavaş form tutmaya başladı. hem takım, hem de taraftar olarak işi ciddiye alıp playoff'lara güzel bir başlangıç yapalım.

    bu maçta taraftar desteğine çok ihtiyacımız olacak. gitme imkanı olan herkes abdi ipekçi'ye gidip takıma destek olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın